Spręskite dėl Europos ateities!

Lietuvos profesinių sąjungų konfederacija primena, kad jau kuris laikas vyksta diskusijos, kokia kryptimi turėtų žengti Europa. Europos profesinės sąjungos, jų nariai taip pat aktyviai įsijungia į šį procesą.
Jei norite socialiai teisingesnės ir solidaresnės Europos Sąjungos, kviečiame nedelsti ir prisidėti prie šios strategiškai svarbios iniciatyvos. Prie Konferencijos dėl Europos ateities diskusijų raginami jungtis visi europiečiai – tiek siūlyti savo idėjas, tiek palaikyti ar papildyti kitų asmenų ar organizacijų.
Europos profesinių sąjungų konfederacija (ETUC) taip pat pateikė nemažai pasiūlymų, kokia linkme turėtų žengti ES. Jie pateikiami bei aptariami specialioje platformoje. Kad profesinių sąjungų balsas būtų geriau išgirstas, kviečiame jį sustiprinti savo parama. Pirmiausia tam Jums reikia susikurti paskyrą. Kaip tai padaryti, galite pamatyti pasekę šią nuorodą.
Kitas žingsnis – rasti Europos profesinių sąjungų pasiūlymus (https://futureu.europa.eu/profiles/ETUC/following) ir, jei jiems pritariate, juos “palaikyti” (“endorse”). Taip pat galite juos vertinti, komentuoti ar papildyti savo idėjomis komentarų skiltyse.
Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!