Laimutei taleikienei įteiktas garbingas apdovanojimas

Vadovaujantis Utenos  rajono savivaldybės mero 2012 m. vasario 13 d. potvarkiu, Nr. MP-2 „Dėl apdovanojimo Utenos rajono savivaldybės simboliu (atminimo ženklu) Utenai – 750 metų“ apdovanoti šešiolika Utenos kraštui nusipelniusių uteniškių.


Už profesionalų, ilgametį, principingą ir nuoširdų darbą profesinių  sąjungų veikloje, Utenos krašto dirbančiųjų žmonių problemų sprendimą bei jų interesų gynimą apdovanota Laimutė Taleikienė – Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos Utenos rajono centro pirmininkė.


Dėkodama Utenos rajono ir Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos vadovams bei   komisijai    aukštą  profesinių sąjungų  atstovų darbo  įvertinimą, Laimutė Taleikienė sakė: „Manau, kad žmogus nepasirenka likimo – likimas pasirenka žmogų. Ir jeigu būtų galimybė sugrįžti dvidešimčia metų atgal ir pasirinkti, nedvejodama dirbčiau  tą patį, nors ir sudėtingą, bet labai reikalingą darbą, ne tik Utenos krašto, bet ir visos Lietuvos žmonėms. Džiaugiuosi galėdama priimti šį apdovanojimą. Jis skirtas ne tik man, bet ir visoms LPSK Utenos rajono centre bendradarbiaujančioms profesinėms sąjungoms“.


 


 


Utenos regiono informacija

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!