Profesinio meistriškumo konkursas

Rugpjūčio 21–23 dienomis, Šventojoje, Lietuvos energetikos darbuotojų profesinių sąjungų federacija surengė jau šeštąjį energetikų jaunimo profesinio meistriškumo konkursą. Jaunieji energetikai savo žinias tikrino spręsdami net 28 specialybių testus.


Konkurso dalyviai savo sukurtomis eilėmis sveikino ir dar ilgų ir sėkmingų metų linkėjo AB „Klaipėdos energija“ birželio mėnesį  atšventusiai savo gyvavimo 80–metį.


Vakaro dalyviams pristatytas pusės valandos filmas apie AB „Klaipėdos energija“ įkūrimą, plėtrą ir technologijų rezultatus.


Bendrovės  generalinio direktoriaus pavaduotojas Juozas Kregždys, jauniesiems energetikams papasakojo apie šiandienos iššūkius ir artimiausius planus, padėkojo už sveikinimus.


Vakarą pratęsė nuotaikingas komandų prisistatymas ir diskoteka.


„Susitinkame čia ne tik pasivaržyti, patirtimi pasidalinti, bet ir pasidomėti kaip kolegoms sekasi šiuo sunkiu krizės laiku. Per šešerius konkurso gyvavimo metus labai susidraugavome, todėl visada laukiame šių susitikimų“- porino vakaro dalyviai.


Sekmadienį dalyviai draugiškai jėgas išbandė žaisdami tinklinį. Komisijai baigus darbą ir suvedus rezultatus apdovanoti geriausieji, išdalinti 28 komplektai apdovanojimų.


Bendroje komandų įskaitoje nugalėjo UAB „Vilniaus energija“, antri liko Akcinė bendrovė „VST“, treti AB „Klaipėdos energija“ komanda.


Rugsėjo pradžioje konkurso nugalėtojai keliaus į svečius pas  Ukrainos energetikus.


 


Profesinio meistriškumo konkurso rezultatai


 


Lietuvos energetikos darbuotojų


profesinių sąjungų federacijos informacija


 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!