Rokiškio švietimo darbuotojai šiais metais nemokamų atostogų neis

Nors pedagogų atlyginimams iš mokinio krepšelio lėšų trūksta apie 4 proc., nei vienos švietimo įstaigos mokytojai šiais metais nemokamų atostogų neturėtų eiti. Analogiška situacija ir su mokyklų aplinkos personalu, jie irgi nebus verčiami prisidėti prie taupymo einant nemokamų atostogų.


Posėdyje buvo aptartos vaikų darželio “Linelis” problemos. Susivienijimo pirmininkas Erikas Gaigalas pasidžiaugė, kad darbuotojai labai aktyviai stojo ginti savo įstaigos interesų. To pasekmė – darželyje labai išaugo profsąjungos narių skaičius.


Buvo kalbėta ir apie Obelių vaikų globos namų direktoriaus atsistatydinimą. Tarybos nariai išreikė viltis, kad, atsistatydinus direktoriui, mikroklimatas ir tarpusavio santykiai šioje įstaigoje pagerės.


Buvo aptarti artėjančio LŠPS suvažiavimo, kuris vyks 2011 m. kovo 31 d., klausimai. Rokiškio susivienijimas siųs net 16 žmonių delegaciją.  Buvo nuspręsta LŠPS pirmininko rinkimuose palaikyti A. Jurgelevičiaus kandidatūrą.


Posėdžio dalyviai Rokiškio susivienijimo ataskaitinę rinkiminę konferenciją nutarė organizuoti š. m. spalio mėn. paskutinę savaitę. Be to, buvo patvirtintas 2010 m. susivienijimo lėšų sąmatos vykdymas, priimta 2011 m. sąmata. Numatytos lėšos narių ekskursijai į užsienio šalį organizuoti.


 


 


Rokiškio susivienijimo informacija


www.svietimoprofsajunga.lt


 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!