B. Daškevičienė: „Esame pasiruošę bendradarbiauti, ieškodami geriausių sprendimų“

Šiandien AB „Achema“ vadovybė informavo, kad dėl dešimteriopai išaugusių gamtinių dujų kainų nuo rugsėjo 1-osios laikinai stabdoma gamyklos veikla. Didžiajai daliai darbuotojų ši situacija reiškia sumažėjusias pajamas dėl prastovų ir nežinomybę. Kol kas informacija pateikta laikotarpiui iki lapkričio 30 d.

„Suprantame padėties sudėtingumą ir, būdami darbuotojų atstovais, esame pasirengę bendradarbiauti, ieškant abiem pusėms priimtinų sprendimų. Taip pat žinome, kad viskas gali kisti kiekvieną dieną, todėl esame pasiruošę drauge su darbdaviu greitai reaguoti į pokyčius. Šiuo atveju visi siekiame to paties tikslo – bendrovės ir darbuotojų gerovės. Bendrovė kreipėsi prašydama supratimo. Tikimės, kad šita situacija netaps priežastimi piktnaudžiauti bei laukiame sąžiningo balanso tarp darbdavio galimybių ir darbuotojų poreikių“, – sako B. Daškevičienė.

Atkreipiame dėmesį, kad negalima iš akių paleisti ilgalaikių bendrovės tikslų, kurių būtų sunku siekti, jei patyrę darbuotojai būtų priversti ieškotis kito darbo ir nesulauktų bendrovės atsigavimo.

 

 

 

Nuotrauka: “Jonavos žinios”

 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!