L. Soščekienė perrinkta LTPF pirmininke

Šiandien, spalio 26 d., Vilniuje vyko Lietuvos teisėsaugos pareigūnų federacijos (LTPF) Suvažiavimas, per kurį rinkta organizacijos vadovybė. Iš visos Lietuvos susirinkę LTPF sudarančių profesinių sąjungų delegatai dar vienai ketverių metų kadencijai išrinko Loretą Soščekienę.

Dėkoju už dar kartą suteiktą pasitikėjimo mandatą. Džiaugiuosi, kad dirbdama Lietuvos teisėsaugos pareigūnų federacijoje aiškiai matau, kaip ši šaka metai iš metų vis gausėja ir tvirtėja. Esame stipriausias pareigūnų interesus ginantis nacionalinis profesinių sąjungų centras ir esu įsitikinusi, kad savo reputaciją pateisiname. Tikiu, kad kiti metai atneš dar daugiau pozityvių pokyčių ir sustiprins atstovavimą svarbią misiją atliekantiems šalies pareigūnams“, sako L. Soščekienė.

Pirmininkės pavaduotojais išrinkti Darius Čekavičius, Rimantas Liepa, Roma Katinienė ir Vytautas Aleksandravičius.

Lietuvos teisėsaugos pareigūnų federacija įkurta 1999 m. LTPF sudaro 22 profesinės sąjungos ir 8 filialai. bendras narių skaičius viršija 4000 narių. LTPF vienija ugniagesius gelbėtojus, policijos pareigūnus, vadovybės apsaugos pareigūnus, valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnus, viešojo saugumo tarnybos pareigūnus, finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnus, bausmių vykdymo sistemos pareigūnus ir Vidaus reikalų ministerijos ligoninės medikus.

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!