Artėja naujos „LPSK jaunimas“ vadovybės rinkimai

Liepos 22 d., ketvirtadienį, vyks asociacijos „LPSK jaunimas“ neeilinė rinkiminė konferencija. Jos vieta – Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos salė (J. Jasinskio 9, 3 aukštas/ Vilnius).

Šį kartą dėl su pandemija susijusių priežasčių nuspręsta kviesti po vieną delegatą (-ę) su balsavimo teise iš kiekvienos Lietuvos profesinių sąjungų konfederaciją sudarančios šakos.

Per konferenciją bus išrinkta kitos kadencijos „LPSK jaunimas“ vadovybė – pirmininkas (-ė) ir tarybos nariai (-ės). Po trumpų kandidatų (-čių) prisistatymų, t.y. prieš rinkimo procedūrą, bus galimybė jiems užduoti klausimų. Apie norą kandidatuoti į kurią nors poziciją bus galima pranešti ne tik iš anksto, bet ir konferencijos metu.

Renginys prasidės nuo LPSK pirmininkės Ingos Ruginienės pasveikinimo, tada seks prezentacijos dėl profesinių sąjungų jaunimui aktualių judėjimo aspektų bei vyks diskusija, kaip sustiprinti asociacijos „LPSK jaunimas“ veiklas, kokių iniciatyvų vertėtų imtis ateityje, kokį vaidmenį norėtume užsitikrinti tarp šalies jaunimo organizacijų bei kita. Be to, vyks įdomi bei šiandieniniame darbo pasaulyje itin aktuali paskaita dėl streso valdymo darbe. Ją skaitys psichologė Rosita Pipirienė.

Po dalykinės dalies organizuojami pietūs bei kultūrinė dalis.

Atnaujintą darbotvarkę rasite čia: Asociacijos-LPSK-jaunimas-rinkimines-konferencijos-darbotvarke_07-22 (1)

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!