Atleisk savo šefą, su sveiku pykčiu!

Susitikimo iniciatorius LŠPS pirmininko pavaduotojas, bei mokymų vadovas Romas Turonis, pristatydamas knygos autorę teigė, kad iš pradžių sužinojęs apie knygą „Atleisk savo šefą“ buvo skeptiškai nusiteikęs. Tačiau smalsumas privertė nusipirkti knygą. Perskaičius ją,  Romo nuomonė pasikeitė. Jo manymu, knyga pilna vertingos teisinės informacijos, kuri pateikiama su „sveiku pykčiu“ ir humoro prieskoniu.


Knygoje pasakojama kaip vieną dieną knygos autorė išgirsta, kad įmonė nori atleisti iš darbo ją ir kelis jos bendradarbius. Įmonėje nėra įprasta, atleidžiant darbuotojus mokėti priklausančias išeitinės išmokas. Kiti „pasidavę“ ir nebandantys kovoti bendradarbiai patarinėjo nepiktintų darbdavių ir išeiti iš darbo „ramiai“. Nepaisant to autorė nusprendžia apginti save ir … kaip jai sekėsi, galite perskaityti knygoje „Atleisk savo šefą“.


Susitikimo metu, dažnai skambėjo frazė „sveikas pyktis“. Tiek autorė, tiek kiti susitikimo dalyviai diskutavo kodėl daug Lietuvių neturi to „sveiko pykčio“ ir leidžiasi apgaudinėjami nesąžiningų darbdavių.


Baigiantis susitikimui, tiek knygos autorė Ilzė Butkutė, tiek profesinių sąjungų atstovai, svarstė kaip galėtų bendromis jėgomis „nešti žinias“ visuomenei kaip apsiginti nuo nesąžiningų darbdavių ir jausti „sveiką pyktį“, kuris kartais padeda kovojant už save.


 


Linkime autorei sėkmės ir iki kitų susitikimų.


 


 


Asociacijos „LPSK Jaubimas“


Informacija


www.lpj.lt


Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!