„kaip pagerinti es paramos administravimą 2014–2020 m.?“

Europos socialinio fondo agentūra kartu su LR finansų, LR socialinės apsaugos ir darbo, LR švietimo ir mokslo bei LR vidaus reikalų ministerijomis, sukvietė diskutuoti ne tik dėl pagrindinių strategijų nuostatų įgyvendinimo, bet ir dėl tvarios socialinės partnerystės užtikrinimo. Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijai atstovavo Janina Matuizienė, LPSK generalinė sekretorė ir Danutė Šlionskienė, LPSK projektų vadovė.


 


Diskusijos metu mėginta nustatyti, ką ir kaip galima pagerinti administruojant ES paramą 2014 – 2020 m., bendradarbiaujant su socialiniais partneriais.


Pagrindiniai diskusijos klausimai – „Ką reikėtų tobulinti administruojant ES paramą?”, „Kaip socialiniai partneriai galėtų prisidėti prie ES paramos administravimo tobulinimo?”, „Kokia partnerystės forma su socialiniais partneriais – tvariausia?”, „Kaip įgyvendinsime diskusijos metu pateiktus siūlymus?”.


 


Diskusijos dalyviai – Europos socialinio fondo agentūros atstovai, LR finansų ministerijos atstovai, LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijos atstovai, LR švietimo ir mokslo ministerijos atstovai, LR vidaus reikalų ministerijos atstovai, socialinių partnerių atstovai.


 


Diskusijos vykusios š. m. kovo 5 d. Vilniuje ataskaitą rasite čia.


 


 


LPSK informacija


www.lpsk.lt

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!