Daugiau nei 150 dalyvių atvyko į jau devintąjį jaunimo profesinio meistriškumo konkursą

Dalyviai iš 12 komandų sprendė  33-jų pareigybių testus: buhalterio, budinčio dispečerio, cheminio vandens paruošimo specialisto, įmonės  darbuotojų  saugos ir sveikatos komiteto nario, profsąjungos aktyvo, suvirintojo, šaltkalvio, personalo vadybininko, kt. Daugiausiai dėmesio, kaip ir kasmet, sulaukė vairuotojo bei vadovaujančiojo darbuotojo     pareigybės.


Komandos – nugalėtojos vardą šįmet pelnė AB „Panevėžio energija“ komanda, II vietą iškovojo AB „Klaipėdos energija“, o III-ąją – AB LESTO.


Konkurso prizinių vietų laimėtojai buvo apdovanoti Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos medaliais ir diplomais, pirmųjų vietų nugalėtojai gavo ir specialius prizus.


Komandos – prizinių vietų laimėtojos – buvo apdovanotos Federacijos diplomais, o AB „Panevėžio energija“ komanda buvo apdovanota ir komandos-nugalėtojos taure.
Taip pat prizinių vietų nugalėtojams Federacija rugsėjo mėn. 16-20 dienomis organizuos kelionę į Vokietiją, aplankant energetikos objektus.


Šiais metais konkurse pirmą kartą dalyvavo AB „Achema“, subūrusi net dvi komandas, AB “Klaipėdos nafta” ir UAB TETAS komanda. Debiutantėms konkursas buvo sėkmingas – komandos iškovojo nemažai prizinių vietų, o UAB TETAS komanda laimėjo paplūdimio tinklinio turnyrą ir buvo apdovanota specialia taure.


Šeštadienio vakarą įvyko komandų meninis prisistatymas. Šįkart jis buvo netradicinis, nes organizatoriai nusprendė gana rimtai vertinti pasirodymus: buvo sudaryta vertinimo komisija iš komandų kapitonų, kuri turėjo išrinkti tris geriausiai pasirodžiusias komandas.
Visų meninio prisistatymo konkurse dalyvavusių komandų pasirodymai buvo išties išradingi bei sulaukė gausių aplodismentų ir ovacijų.  Tačiau vertinimo komisija nusprendė, jog  geriausiai savo komandą pristatė Lietuvos energija, AB. Šiai komandai vakaronės metu buvo įteiktas specialus Federacijos prizas.  Komisija II vietą skyrė AB „Panevėžio energija“ komandai, o III-ją AB „Achema“ komandai.


Šventojoje buvo surengta ir Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos jaunimo sektoriaus konferencija. Jos metu buvo išrinktas Federacijos jaunimo sektoriaus pirmininkas, kuriuo tapo AB „Vilniaus energija“ darbuotojas Julius Podlipajevas.
Naujasis pirmininkas, šalia įvairios veiklos jaunimui, turės balsavimo teisę Federacijos Taryboje bei atstovaus Federaciją Asociacijoje „LPSK jaunimas“.


Sveikiname Julių ir linkime jam sėkmės bei nesenkančio entuziazmo naujoje veikloje!


Norėtume padėkoti visiems atvykusiems ir dalyvavusiems konkurse, taip pat – sveikatos centro „Energetikas“ personalui  už suteiktas galimybes suorganizuoti konkursą. 


Ypatingą padėkos žodį norėtume tarti AB „Achema“ komandai už šeimos vertybių puoselėjimą – jonaviškiai nepabūgo prasto oro prognozių ir į konkursą atvyko su savo šeimos nariais, o komandos meniniame prisistatyme aktyviai dalyvavo net ir patys mažiausieji.


 


2012 m. Jaunimo profesinio meistriškumo konkurso rezultatai (parsisiųsti).


2012 m. Jaunimo profesinio meistriškumo konkurso nuotraukų albumus galite rasti šiose prieigose:


JPMK 2012 atidarymas


JPMK 2012 testų sprendimas


Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos jaunimo sektoriaus konferencija ir pirmininko rinkimai


JPMK 2012 komandų meninis prisistatymas


JPMK 2012 uždarymas ir apdovanojimai


 


 


Lietuvos pramonės profesinių sąjungų federacijos informacija


www.pramprof.lt

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!