Įmonėse turi būti užtikrintos sąlygos laikytis administracijos reikalavimų

Šiuo skelbimu nuo šių metų sausio 11 dienos pamainų kontrolieriai ir meistrai įpareigojami kontroliuoti darbuotojų taisyklių laikymąsi ir apie pažeidimus nedelsiant informuoti kokybės skyrių.
LMP kreipėsi į įmonės administraciją. Sutinkama su tuo, kad maisto gamybos įmonėje higienos reikalavimų laikymasis – labai svarbus, tačiau pareikalauta, kad įmonė užtikrintų buitinėse patalpose darbuotojams tinkamas sąlygas – atitinkamą temperatūrą, asmeninės higienos priemonių buvimą, pakankamą dušų kiekį ir kt. Jei nedelsiant nebus užtikrintos tokios sąlygos ir darbuotojai būtų nepagrįstai baudžiami, profesinė sąjunga kreipsis į darbo inspekciją ir inicijuos darbo ginčus.

Lietuvos maistininkų profesinės sąjungos informacija


www.maistprofsajunga.lt

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!