Akistata su lietuva

„Akistatos su Lietuva“ neišvengia žmonės, kurie priima svarbiausius sprendimus, atsiduria netikėčiausiose gyvenimo situacijose, kyla karjeros laiptais, ar krenta iš aukščiausių postų, kurie patiria sudėtingiausių iššūkių, eina prieš sistemą ir bando ją pakeisti, atvirai kalba apie problemas, kurias kiti mandagiai ar bailiai nutyli. Valstybių vadovai, verslo ir bendruomenių lyderiai, dvasininkai ir eiliniai drąsūs ir aktyvūs piliečiai – jie mūsų laidos svečiai“, – sako laidos vedėjas Arimas Perednis.


Prezidentams ir ministrams čia reikia ne tik įtikinti visuomenę, kad jų sprendimai tarnauja Lietuvos žmonėms, ar atsakyti į sudėtingiausius klausimus, bet ir atlaikyti aštrią oponentų kritiką. Mums rūpi, kieno valia ir interesai slepiasi už vieno ar kito sprendimo, į kiekvieną aplinkybę mes žvelgiame labai atidžiai ir įtariai, nevengiame tiesos, kad ir kokia nemaloni ji būtų.


Žiūrėdami „Akistatą su Lietuva“ Jūs žinosite ir geriau suprasite tai, kas vyksta mūsų viešajame gyvenime, kaip ir kodėl priimami svarbiausi sprendimai, kiek jie stiprina, o gal silpnina mūsų demokratiją ir pilietinę visuomenę.


 


Šiandien laidoje dalyvauja: Rimantas Jonas Dagys – Socialinės apsaugos ir darbo ministras


Gražina Gruzdienė, Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos atstovė Lietuvos Respublikos Trišalėje taryboje


Doc. dr.Boguslavas Gruževskis, Darbo ir socialinių tyrimų instituto direktorius

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!