Rekomenduotini renginiai

    • Sausio 24 d. 19-21 val. Friedrich Ebert fondas organizuoja nuotolinį seminarą „Tiltų statymas dėl demokratijos – kaip vietinė politika ir įvairovė eina greta?“. Kalbos – vokiečių, anglų. Daugiau – čia. Dalyvavimas laisvas.

 

    • Sausio 25 d. 15-17.30 Europos profesinių sąjungų institutas (ETUI) organizuoja nuotolinę konferenciją dėl pernykštės socialinės politikos ES situacijos „ES atsakas COVID-19: laimėtojai ir pralaimėtojai“. Pranešėjai – akademikai, profesinių sąjungų judėjimo lyderiai. Kalba – anglų. Programa ir registracija čia. Dalyvavimas laisvas.

 

    • Sausio 25 d. 18-19 val. įtakingas analitinis centras Briuselyje „Bruegel“ rengia nuotolinį renginį dėl JAV klimato politikos prezidentu išrinkus Biden. Kalba – anglų. Tiesioginė transliacija, o vėliau įrašas – čia.

 

    • Sausio 31-vasario 1 d. vyks Tarptautinės ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) nuotolinė konferencija „Inovatyvūs požiūriai į ateičiai pritaikytą suaugusiųjų mokymo sistemą“. Renginio kalba – anglų. Visos konferencijos sesijos ir kontekstinės informacijos šaltiniai randami čia. Dalyvavimas laisvas.

 

    • Vasario 9 d. 16-18 val. Europos profesinių sąjungų institutas organizuoja nuotolinį Didžiosios Britanojos profesinių sąjungų konfederacijos (TUC) studijos „Vieneri metai po ES ir JK prekybos ir bendradarbiavimo susitarimo“ pristatymą. Studijoje plačiau žvelgiama ir į galimybę darbuotojams išnaudoti tarptautinius susitarimus, siekiant aukštesnių darbo standartų. Kalba – anglų. Programa ir registracija čia. Dalyvavimas laisvas.

 

* Lietuvos laiku

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!