Balandžio 28 d.– Pasaulinė darbuotojų saugos ir sveikatos diena

Balandžio 28 d.– Pasaulinę darbuotojų saugos ir sveikatos dieną – Valstybinė darbo inspekcija organizuoja nacionalinį e. testą (konkursą). Testo klausimai parengti bendradarbiaujant su Vilniaus Gedimino technikos universitetu.

Kam skirtas testas?  Plačiajai visuomenei, jo klausimai pateikiami populiariai.

Kada? Testas pasirodys Valstybinės darbo inspekcijos svetainės (www.vdi.lt) tituliniame puslapyje balandžio 28 d. nuo 6 val., jo sprendimo laikas – iki balandžio 28 d. 24 val.

Kaip testą spręsti? Testą sudaro 25 klausimai su galimais 3-4 atsakymų variantais. Reikia pažymėti vieną teisingą variantą. Sprendėjai turės galimybę išsispausdinti savo atsakymus, su jų įvertinimu procentais.

Po balandžio 28 d. 24 val. bus galima pasitikrinti teisingus atsakymus.

SVARBU. Iš vieno kompiuterio testą galima spręsti tik vieną kartą.

Nugalėtojai. Visų dalyvių, kurie atsakys į testo klausimus, VDI prašo pateikti savo kontaktinius duomenis: ši informacija bus reikalinga, norint išaiškinti ir paskelbti nugalėtojus bei jiems įteikti prizus.

Pirmiesiems 100 dalyvių, per trumpiausią laiką teisingai atsakiusių į klausimus, bus įteikti Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos bei tarptautinio transliuotojo CNN prizai.

Testo klausimus ir teisingus atsakymus nuo š. m. balandžio 28 d. 24 val. bus galima matyti dar mėnesį.

Daugiau renginių, skirtų Pasaulinei darbuotojų saugos ir sveikatos dienai, rasite Valstybinės darbo inspekcijos tinklalapyje.

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!