„Kauno autobusai“ mini pirmąsias bendrovių sujungimo metines

  ???????????????????????????????    Reorganizacijos metu atleisti tik 48 darbuotojai, šiuo metu dirba 1070 žmonių. Vidutinis darbuotojų atlyginimas siekia 815 eurų. Bendrovėje galioja kolektyvinė sutartis.

Šiuo metu bendrovė „Kauno autobusai“ turi naują vadovą. Prie jos vairo vėl stojo Mindaugas Grigelis – ilgametis generalinis direktorius savo pareigas ėjo 14 metų, tik  pernai jas iškeitė į Administracijos ir personalo departamento vadovo kėdę.

„Kauno autobusuose“ per paskutiniuosius metus buvo tiek daug pokyčių, todėl naujų daugiau kol kas tikrai neplanuoju – yra patvirtinti planai, konsultantų rekomendacijos, jais ir seksime”, – sakė Mindaugas Grigelis.

Pastaraisiais metais M. Grigelis nevadovavo bendrovei, tačiau buvo ir tebėra valdybos narys, dalyvavo priimant strateginius sprendimus: „Mano misija buvo suvaldyti „Kauno autobusų” ir „Autrolio” susijungimą, integraciją“.

Bendrovių sujungimo proga visus darbuotojus sveikino generalinis direktorius, linkėdamas ir toliau siekti puikių rezultatų, stiprinant bendrovės vardą, taip pat kalbėjo technikos vadovas Kęstutis Derliūnas bei ekonomikos ir finansų vadovė Edita Gudišauskienė, kurie teigė, jog vadovybė ir darbuotojai yra viena komanda, siekianti įgyvendinti bendrovės tikslus.

???????????????????????????????  ???????????????????????????????

Bronius Bučelis

Lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profesinių sąjungų federacijos pirmininkas

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!