LPSK Moterų centro ataskaitinė-rinkiminė konferencija

Gruodžio 1-ąją dieną įvyko LPSK Moterų centro ataskaitinė–rinkiminė konferencija. Sveikinimo žodį tarė Moterų centro pirmininkė Irena Petraitienė bei LPSK generalinė sekretorė Janina Matuizienė, kuri padėkojo moterims už darbą ir įteikė padėkos raštus.

Konferencijoje dalyvavo šakų atstovės.

LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Moterų ir vyrų lygybės skyriaus vedėja Vanda Juršėnienė informavo apie naujus moterų ir vyrų lygių galimybių programos prioritetus bei jų taikymo sritis.

Vėliau buvo išdalintos Moterų centro atstovių parengtos anketos „Praktinės situacijos lyčių lygybės aspektu“. Atsakiusios į jos klausimus, o vėliau išgirdusios teisingus atsakymus, moterys galėjo pasitikrinti savo žinias.

Antroji viešnia – garsi LRT žurnalistė, laidų vedėja Edita Mildažytė diskutavo tema „Silpnumas ne kliūtis būti stipria“, atsakė į  moterų klausimus.

Po pietų pirmininkė Irena Petraitienė pristatė pastarųjų ketverių metų Moterų centro veiklos ataskaitą, atsakė į klausimus, taip pat pristatė veiklos kryptis.

LPSK Moterų centro pirmininke ateinančiam ketverių metų laikotarpiui patvirtinta Irena Petraitienė, Regina Vingrienė, Nijolė Latauskienė bei Daiva Atmanavičienė išrinktos jos pavaduotojomis.

 

IMGP9493IMGP9485IMGP9366IMGP9368

Daugiau nuotraukų: LPSK profilyje “Facebook” 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!