Vilniuje vyko lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profesinės sąjungos federacijos posėdis

Posėdyje dalyvavo LPSK pirmininkas Artūras Černiauskas, generalinė sekretorė Janina Matuizienė, Lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profsąjungos federacijos pirmininkas Artūras Navaitis, UAB „Kauno autobusai“ darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Bronius Bučelis, UAB „Kautra“ profesinės sąjungos pirmininkė Vida Žudikova, Ukmergės, Marijampolės, Utenos, UAB „Šiaulių Busturas“ profesinės sąjungos pirmininkai, VĮ Tauragės,  Marijampolės, Šiaulių, Joniškio regioninių kelių profesinių sąjungų pirmininkai ir aptarė šiuos klausimus: dėl laikraščio „Lietuvos profsąjungos“, nario mokesčio ir gautų pajamų panaudojimo, Lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profsąjungų federacijos veiklos, ateities ir galimo neeilinio suvažiavimo sušaukimo.


 


Po ilgų diskusijų Lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profesinės sąjungos federacijos taryba nutarė:


Patvirtinti 2012 metų priemonių planą, svarstyti įstatų pakeitimą ir įpareigoti Lietuvos kelių ir autotransporto darbuotojų profsąjungų federacijos pirmininką  teikti pirminėms grupėms informaciją elektroniniu paštu apie LPSK darbą ir gaunamą informaciją.


Įvertinus esamą laikraščio „Lietuvos profsąjungos“ padėtį, skirti paramą.


Kitas šakinės organizacijos tarybos posėdis numatytas 2012 metais sausio mėnesį. Jo metu bus aptartos tolesnės veiklos funkcijos.


 




 


 


 


 


 


 


 


 


 



Lietuvos kelių ir autotransporto


darbuotojų profsąjungų federacijos


informacija

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!