Vėl sužalojimas nuslinkus tranšėjos šlaitui

Apie žuvusius darbe pranešimų negauta.


Sunkiai sužaloti:


Birželio 11 d. Marijampolėje, atliekant pastato fasado apdailos darbus, nuo pastolių nukrito ir susižalojo UAB „Lygmuo“ (Riešė, Vilniaus r.) plytelių klojėjas J. B.


Birželio 16 d. Beinoriškio kaime (Radviliškio r.), kraunant į vilkiką žemės ūkio techniką, lūžus kėbulo šoninei lentai iš automobilio iškrito ir susižalojo galvą Vilmanto Paškausko įmonės (Radviliškis) meistras–reguliuotojas S. M


Birželio 16 d. Ginkūnuose (Šiauliai) nuslinkusi tranšėjos šlaito žemė prispaudė ant iškasos krašto stovėjusį UAB „Liforas“ (Vilnius) statybos darbų vadovą E. V. Tai jau antras panašus atvejis per pastarąsias dvi savaites.


Birželio 18 d. Švenčionių miesto nuotekų siurblinės rezervuaro patalpoje susikaupusiomis dujomis apsinuodijo UAB „Vilniaus vandenys“ šaltkalviai-remontininkai V. Š. ir V. N., taip pat Švenčionių profesinio rengimo centro traktorininkas A. P. Pirminiais duomenimis, darbuotojai nukentėjo ne tik dėl techninių bei darbo organizavimo pažeidimų, bet ir dėl netinkamo nukentėjusiųjų gelbėjimo, vykdyto neturint reikiamos įrangos, asmeninių apsauginių priemonių, tokiam darbui atlikti būtinų žinių.


 


VDI informacija


www.vdi.lt

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!