I.Ruginienė pirmauja „Kantar“ verslo nuomonės lyderių dešimtuke

Per 2021 metus aktyviausi verslo nuomonės lyderiai komunikacijos arenoje buvo Inga Ruginienė, Ernesta Dapkienė, Rūta Vainienė, Vaida Budrienė ir Marius Dubnikovas, rodo „Kantar“ Verslo nuomonės lyderių tyrimas.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad pirmoje vietoje esanti Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos pirmininkė Inga Ruginienė komunikavo gausiau ne tik palyginti su kitais verslo nuomonės lyderiais, tačiau ir su savo pačios rezultatais. Pernai antras pusmetis buvo intensyviausias per jos buvimą dėmesio centre.

„Daugiausia ji cituota diskusijose apie privalomą darbuotojų skiepijimą bei testavimą, pilotinį 4 darbo dienų projektą, tėvadienį ir vieną vaiką auginantiems tėvams“, – sakė Linas Spėčius, „Kantar“ komunikacinės analizės vadovas.

Asociacijų trisdešimtuke stiprias pozicijas ilšaliko jau minėti I.Ruginienė (LPSK), R.Vainienė (Lietuvos prekybos įmonių asociacijos vadovė), M.Dubnikovas (Lietuvos verslo konfederacijos viceprezidentas) ir Andrius Romanovskis, LVK prezidentas, taip pat atstovaujantis Lietuvos draudikų asociacijai.

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!