Sąskrydis prie jūros

Jau tapo gražia tradicija vasaros pradžioje rengti Lietuvos valstybės tarnautojų, biudžetinių ir viešųjų įstaigų darbuotojų profesinės sąjungos kultūrinį – sportinį sąskrydį. Birželio 15 dieną iš įvairių Lietuvos kampelių rinkosi profsąjungininkai su šeimomis, draugais į Karklę, į 15-ąjį sąjungos sąskrydį.

LVTPS pirmininkė Irena Petraitienė pasveikino visus susirinkusiuosius ir  paskelbė šventės pradžią. Sąjungos vėliavą pakviesti pakelti gausiausios į sąskrydį atvykusios Utenos apskrities valstybės tarnautojų ir darbuotojų profesinės sąjungos atstovai.

Kūrybingai prisistačius dalyviams, vėliau įvyko sportinės varžybos. Netrūko azarto virvės traukime, kvadrato varžybose. Didelio populiarumo tarp dalyvių susilaukė strėlyčių į taikinį mėtymas. Vakare sąskrydžio dalyviai rinkosi į klubą, kuriame juos pasitiko išpuošta salė ir gyva muzika. Ir šiais metais neapsieita be siurprizo! Klaipėdos teritorinės muitinės darbuotojų profesinės sąjungos, vadovaujamos pirmininkės Virginijos Gražinienės, atstovai kartu su „svečiais“ iš Amerikos ir Belgijos pristatė muzikinį šou, kurį žiūrovams pareikalavus, teko pakartoti.

Pirmą kartą sporto istorijoje vyko klaipėdiečių muitininkų vyrų sinchroninio plaukimo pasirodymas. Vėlai vakare ant jūros kranto suliepsnojo laužas, padangę nutvieskė fejerverkai. Dar ilgai netilo dainos ir šokiai.

Laikas netruko prabėgti ir sekmadienį dalyviai rinkosi į sąskrydžio uždarymą. Visos komandos ir atskiri sportinėse varžybose dalyvavę dalyviai buvo nominuoti ir apdovanoti. Nuleista LVTPS vėliava, šventė baigėsi. Linkėdami visiems gražios vasaros, autobusai vienas po kitos paliko stovyklavietę. Iki kito karto!

LVTPS informacija

 

 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!