Lrdps metinėje konferencijoje sėkmingai dalyvavo daugelio šakos organizacijų atstovai

LRDPS pirmininkė Alma Smilgienė susirinkusiems delegatams perskaitė ataskaitinį pranešimą apie metų nuveiktus darbus, pasiekimus, problemas, Kontrolės komisijos narė Nijolė Sagaitienė pristatė jos ataskaitą. Konferencijoje dalyvavęs LR Seimo pirmininko pavaduotojas Algirdas Sysas pasidalino mintimis dėl aktualiausių socialinės politikos problemų, papasakojo apie LR Profesinių sąjungų įstatymo numatomus pakeitimus, o profesorius Rimantas Rudzkis supažindino su Lietuvos ūkio raida ir perspektyvomis. LRDPS, jos pirminėms organizacijoms pradėjus vykdyti aktyvią naujų narių pritraukimo veiklą, maistininkų profesinės sąjungos pirmininkė Gražina Gruzdienė pasidalino patirtimi apie analogiško turinio  tarptautinį projektą BOA.


Pranešėjai atsakė į gausius konferencijos dalyvių klausimus, dalyviai diskutavo apie šakos profsąjungos vystymosi perspektyvas, analizavo problemas.


 


Konferencijos delegatai priėmė Kreipimąsi į dirbančiuosius ir profesinės sąjungos narius dėl profesinių sąjungų stiprinimo ir Rezoliuciją dėl emigracijos stabdymo.


 


Pasibaigus konferencijai delegatai grožėjosi nuostabia Europos parko gamta.  


 


NUOTRAUKOS


 


 


Lietuvos ryšių darbuotojų profesinės sąjungos


informacija

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!