Profsąjungų jaunimas jau turi savo „namus“ internete

Ilgai brandinta idėja pagaliau įgavo „kūną“. Adresu www.lpj.lt galima rasti informacijos apie asociaciją, jos veiklą, būsimus renginius, taip pat diskutuoti forume, peržvelgti buvusių renginių nuotraukas, dalyvauti apklausose.


 


Pasak „LPSK jaunimo“ Vilniaus skyriaus pirmininkės Gailės Janickaitės, kurią asociacijos taryba paskyrė atsakinga už šio puslapio sukūrimą, jaunimo organizacijai yra gyvybiškai svarbu internete turėti savo „namus“, atspindinčius jaunatvišką dvasią ir idėjas.


 


Patiems sau pareitų metų konferencijoje duotą pažadą dėl svetainės sukūrimo techniškai padėjo įgyvendinti Mindaugas Girdvainis, o už jos struktūrą ir turinį buvo atsakinga Gailė ir kita aktyvi asociacijos narė Regina Dvaržeckytė.


 


Svarbiausia tinklalapio funkcija – informuoti. Vien tik kalbantis su potencialiais profesinių sąjungų nariais nėra lengva perteikti visą informaciją apie organizaciją, juolab žinant, jog jaunimas didelę dalį laiko parleidžia prie kompiuterių. Tačiau informavimas nėra vienintelė funkcija, būtina jaunimą dar ir sudominti, patraukliai pateikti profsąjungų idėją. 


 


Iki šiol informacijos apie Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos jaunimą galima buvo rasti LPSK puslapyje www.lpsk.lt bei mūsų internetiniame dienraštyje. 


 


(RMP)


Šaltinis: www.lprofsajungos.lt

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!