“LPSK jaunimas” prisijungė prie LiJOT

Balandžio 21-22 d. Druskininkuose vykusioje 44-ojoje Lietuvos jaunimo organizacijų taryboje (LiJOT) asamblėjoje asociacija “LPSK jaunimas” prisijungė prie didžiausios skėtinės jaunimo organizacijos šalyje ir tapo nariais stebėtojais.

Po sekmadienio vykusio asociacijos “LPSK jaunimas” pristatymo šalies jaunimo organizacijų delegatams buvo vienbalsiai pritarta LPSK jaunimo prisijungimui. LiJOT kontrolės komisija patvirtino pateiktų dokumentų tinkamumą.

“Labai džiaugiamės prisijungdami prie darnios ir stiprios LiJOT šeimos bei atsiveriančiomis bendradarbiavimo galimybėmis. Žinoma, suprantame ir tenkančią naują atsakomybę, prisidedant prie LiJOT stiprinimo ir jaunimo politikos gerinimo. Dėkojame už parodytą palaikymą ir pasitikėjimą”, – sakė asociacijos “LPSK jaunimas” pirmininkas Tomas Jakutavičius.

Šis įvykis itin svarbus LPSK jaunimui, nes suteikia kur kas daugiau galimybių gerinant jaunų darbuotojų padėtį, socialinę apsaugą ir užtikrinant geresnį jaunų žmonių atstovavimą įvairiais lygmenimis.

Priminsime, kad Lietuvos jaunimo organizacijų taryba yra didžiausia nevyriausybinė jaunimo organizacija Lietuvoje, vienijanti nacionalines jaunimo organizacijas ir regionines jaunimo organizacijų sąjungas. Jų gretose šiuo metu yra beveik septynios dešimtys didžiausių nacionalinių ir regioninių jaunimo organizacijų.

Daugiau apie LiJOT galite sužinoti čia.

 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!