Projekto “Geresnis jaunų darbuotojų dalyvavimas sprendimų priėmime įmonėse” konferencija Bukarešte

Šiandien, gruodžio 11 d., Rumunijos sostinėje Bukarešte vyksta tarptautinio projekto jaunimui “Geresnis jaunų darbuotojų dalyvavimas sprendimų priėmime įmonėse” konferencija.

Šiame renginyje Lietuvai atstovauja asociacijos “LPSK jaunimas” nariai Alina Tankeliun, Ovidijus Čiapas ir Ieva Malaukytė.

“Visų Europos darbuotojų tikslai bendri. Dėl to turime būti aktyvūs ir vieningi: tiek jauni, tiek daugiau patirties turintys vyresni darbuotojai. Būtent apie tai diskutuojame šioje konferencijoje. Buvo atliktas tyrimas penkiose projekte dalyvaujančiose valstybėse  (Rumunijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Latvijoje ir Ispanijoje) ir pristatyti daliniai rezultatai. Žinodami realią situaciją, galime geriau suvokti, kur reikia judėti toliau”, – sako asociacijos “LPSK jaunimas” valdybos narė I. Malaukytė.

Vienas iš šios konferencijos pagrindinių uždavinių – pagal naujausią informaciją preliminariai išgryninti patrauklius metodus, skatinančius jaunimo įsitraukimą į profesines sąjungas, taip pat didesnio vaidmens prisiėmimą tiek jose, tiek savose darbovietėse.

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!