Konferencija „Darbuotojų motyvacijos skatinimas įsitraukti į įmonės valdymą“

Gegužės 17 d., trečiadienį, nuo 9 val. vyks tarptautinio projekto „Darbuotojų motyvacijos skatinimas įsitraukti į įmonės valdymą“ baigiamoji konferencija. 

Ji rengiama Vilniuje, „Europa City“ viešbučio (J. Jasinskio g. 14) salėje. Planuojama renginio pabaiga – 17 val.

Konferencijos metu Lietuvos ir užsienio darbo rinkos ekspertai įvairiais aspektais pažvelgs į kiekvienos įmonės ir įstaigos sėkmei svarbią darbuotojų įsitraukimo į darboviečių valdymą tematiką.

Apie darbuotojų motyvacijos skatinimas įsitraukti į įmonės valdymą pranešimus skaitys CGIL Lombardija atstovas Fabio Ghelfi (Italija), profesorius dr. Boguslavas  Gruževskis (Lietuva) ir UAB „SDG“ Teisės departamento vadovė Evelina Jasaitė (Lietuva).

Po pranešimų seks ekspertų diskusija, o konferenciją užbaigs projekte išgrynintos išvados ir rekomendacijos.

Dieną prieš tai, t. y. šiandien, LPSK posėdžių salėje Lietuvos, Juodkalnijos, Rumunijos ir Latvijos profesinių sąjungų atstovai susitiko dėl pasirengimo jai. Jos metu pristatytos ir aptartos dalyvių šalyse aktualios darbuotojų dalyvavimo problemos, nušviesta bendra padėtis. Po pasisakymų seks apibendrinimas, svarbiausių įžvalgų išgryninimas ir dalijimasis idėjomis, gerąja patirtimi.

„Šiame projekte ieškome būdų, kaip labiau įtraukti darbuotojus, juos motyvuoti būti kuo labiau suinteresuotais gerais įmonių rezultatais. Lietuvoje taip pat turime džiuginančių pavyzdžių, kada įmonės dirba šia linkme, ir matome, kad jų pasiekimai aukštesni lyginant su panašiomis to nedarančiomis įmonėmis“, – pradėdamas šiandienos renginį teigė LPSK pirmininkas Artūras Černiauskas.

Visą baigiamosios konferencijos darbotvarkę galite rasti čia: FINAL CONFERENCE AGENDA VILNIUS LT

 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!