Pasaulinis darbo universitetas kviečia dalyvauti 8 savaičių mokymuose

Pasaulinis darbo universitetas (GLU) nuo 2016 m. kovo 3d. organizuoja masinius online kursus  “Workers’ Rights in a Global Economy”.  Šių kursų metu profesinių sąjungų ir kitų su darbuotojais susijusių organizacijų aktyvistai mokysis interaktyvios iversity platformos pagalba ir turės galimybę keisti žiniomis apie iššūkius ir strategijas kaip įgyvendinamos darbuotojų teises pasaulyje.

Kursų metu dėstys mokslininkai bei TDO ir profesinių sąjungų ekspertai. Mokymai truks 8 savaites (kovo 3 – balandžio 27 + egzaminų periodas) ir bus paremti video paskaitomis, skaitymo tekstais, interaktyviais testais ir diskusijomis. Kursai yra nemokami (tik gaunant informaciją) arba 49 € su egzaminais, po kurių suteikiamas sertifikatas, kurį pripažįsta GLU ir Penn State University. Kursams būtinas kompiuteris (Microsoft Vista ar naujesne programa (išskyrus Windows 10) arba Mac OS X 10.8 ar naujesne programa), stabilus interneto ryšys ir geros anglų kalbos žinios. Norint laikyti egzaminą taip pat būtina kamera ir mikrofonas. Galima studijuoti bet kuriuo jums patogiu metu.

Daugiau informacijos galite rasti čia: https://iversity.org/en/courses/workers-rights-in-a-global-economy-march-2016

Pasaulinis darbo universitetas (GLU) yra profesinių sąjungų, universitetų ir TDO (Tarptautinės darbo organizacijos) tinklas, siekiantis teikti aukšto lygio kvalifikacijos programas. Universitete siūloma keturiose šalyse (Vokietija, PAR, Brazilija ir Indija) vykdomos magistro programos: profesinės sąjungos, tvarus vystymasis, socialinis teisingumas, tarptautiniai darbo standartai, tarptautinės kompanijos, ekonominė politika ir tarptautinės institucijos. Taip pat skatinamas bendradarbiavimas mokslinių tyrimų srityje pasauliniais darbo klausimais.
GLU siekia didinti darbuotojų organizacijų intelektinį ir strateginį pajėgumą ir sukurti stipresnius santykius tarp profesinių sąjungų, TDO ir mokslinės bendruomenės. Siūlomos programos yra unikali galimybė profesinėms sąjungoms ir kitų darbo teisių aktyvistams dirbti ir studijuoti tarptautinėje aplinkoje ir suteikia galimybes profsąjungoms kelti savo darbuotojų kvalifikaciją ar įdarbinti naujus specialistus.

Daugiau apie universitetą: http://www.global-labour-university.org/

 

LPSK informacija

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!