Seminaras profesinių sąjungų nariams

Šių metų gegužės 16 dieną, Miško ir miško pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacija (LMPF) ir Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos moterų centras, VĮ Tauragės miškų urėdijoje surengė seminarą Tauragės, Raseinių, Jurbarko regiono profesinės sąjungos nariams.

Pradedant renginį, LMPF pirmininko pavaduotoja I. Ruginienė, pristatė Miško ir miško pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacijos veiklą, bendradarbiavimą ir profesinių sąjungų narių veiklą urėdijose. Pranešimą „Struktūrinės daugialypės diskriminacijos priežastys, jos (re)produkcijos mechanizmai ir įveikimo priemonės užtikrinant darbuotojų teises ir lygias galimybes darbo vietoje“ pristatė dr. M. Jankauskienė. Ji išdėstė verbalinę kalbą, aptarė lyčių stereotipus žiniasklaidoje, apžvelgė požiūrį į moteris ir vyrus kuriant reklamas.
Vykdant Generalinės miškų urėdijos bei Miško ir miško pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacijos bendradarbiavimą, renginyje pranešimą „Grožio išsaugojimas ir sveika mityba“ pristatė A. Mieldažienė ir G. Durneika. Diskutuota apie mitybą, jos subalansavimą ir sveiką gyvenimo būdą.

Analigiški seminarai – „Struktūrinės daugialypės diskriminacijos priežastys, jos (re)produkcijos mechanizmai ir įveikimo priemonės užtikrinant darbuotojų teises ir lygias galimybes darbo vietoje“, kuriuos pristatė dr. M. Jankauskienė surengti ir Šiaulių bei Mažeikių regionuose.

 

Parengė VĮ Tauragės miškų urėdijos
Viešųjų pirkimų inžinierė Inga Būdvytienė

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!