Energetikų jaunimo profesinio meistriškumo konkursas sulaukė rekordinio dalyvių skaičiaus

Nors energetikos sektoriuje laukiamos didelės permainos, ir daugelis darbuotojų jaučia įtampą bei nežinią, tačiau šiemet renginyje aktyviai rungėsi rekordinis jaunųjų energetikų skaičius – iš viso 160 dalyvių iš 11 įmonių. Dalyvių nebaugino ir vėsus, lietingas oras.


Į konkursą po ilgos pertraukos atvyko dalyviai iš AB „Orlen Lietuva“. Gausiausia  komanda šiais metais buvo iš UAB „Vilniaus energija“.


Surinkę 53 taškus, jie ir pelnė nugalėtojų vardą. Antra vieta atiteko AB „Klaipėdos energija“ (33 taškai), o trečioji –  AB „Panevėžio energija“ komandai (31 taškas).


Iš viso buvo parengti 29 pareigybių testai po 15 klausimų. Daugiausiai dėmesio sulaukė vadovo bei vairuotojo rungtys. Taip pat nemažai dalyvių rungėsi ir dėl kompiuterinės technikos priemonių specialisto, darbuotojų saugos ir sveikatos komiteto nario, profsąjungos  aktyvo nugalėtojo vardo. 


Konkurso nugalėtojams ir prizininkams rugsėjo 19-23 dienomis organizuojama ekskursija pas Vengrijos energetikus, Budapešto mieste.


Konkurso organizatoriai nuoširdžiai dėkoja AB „VST“ darbuotojams, kurie šiais metais padėjo rengti pareigybių testus bei juos įvertinti.


 


Energetikų jaunimo profesinio meistriškumo konkurso 2010 nugalėtojai


 


Lietuvos energetikos darbuotojų


profesinių sąjungų federacijos


informacija


www.energetikuprofsajungos.lt


 

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!