Lpsk valdybos posėdyje

LPSK valdyba nusprendė į neeilinio suvažiavimo darbotvarkę įtraukti LPSK veiklos ataskaitos pateikimą ir Konfederacijos pirmininko rinkimus. Daug diskusijų sukėlė LPSK įstatų pakeitimų projekto pristatymas, tačiau Valdyba nusprendė dalies įstatų pakeitimų svarstymą įtraukti į neeilinio suvažiavimo darbotvarkę.


Taip pat, patvirtintas neeilinio suvažiavimo delegatų skaičius, pagal 2004 m. liepos 1 d. pateiktus šakinių organizacijų narystės duomenis ir nutarta, kad suvažiavimas (vasario 12 dieną) vyks viešbutyje „Karolina“ (Vilnius), o prasidės 10 valandą.


LPSK valdyba nutarė, kad sausio 28 dieną vyks Tarybos posėdis, kuriame bus svarstoma dėl neeilinio suvažiavimo, įstatų pakeitimų bei dėl sąmatos vykdymo už 2004 m. ir sąmatos 2005 m. Tarybos darbotvarkę buvo pasiūlyta papildyti ir kandidatų į LPSK pirmininko postą programų pristatymu, tam pritarė dauguma valdybos narių.


Posėdyje pristatytas ir LPS „Solidarumas“ kreipimasis į Lietuvos profesines sąjungas, kuriame siūloma 2005 m. organizuoti bendrą visų profesinių sąjungų suvažiavimą ir aptarti darbo užmokesčio didėjimo galimybes, darbo santykių, kolektyvinių šakinių susitarimų sudarymo galimybes ir profsąjungų veiklos ateitį. Nuspręsta, po LPSK neeilinio suvažiavimo organizuoti visų trijų profesinių sąjungų centrų vadovų susitikimą.

Pažeidžiamos Jūsų teisės darbe? Praneškite apie tai mums!